top of page
Search

To advice or not to advice

Updated: Oct 6, 2023

Als goede Personal Trainer blijf ik zelf natuurlijk ook in beweging. En diegene die mij al wat langer kennen weten dat ik graag in de vroeg ochtend train. Daarnaast houd ik daarna de rest van de dag vrij voor mijn sportees en voedingscoachees.


Na bijna 2 jaar alleen getrained te hebben (wat ik ook echt heerlijk vond), train ik sinds kort weer bij een openbare gym. En ja, dan komt het wel eens voor dat het mij opvalt dat een medesporter technisch wat steekjes laat vallen of meer uit zijn training kan halen. Bewust zijnde dat niet iedereen op goedbedoelde adviezen zit te wachten (naast het feit dat ze mij ook helemaal niet kennen), kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om iemand een blessure op te laten lopen of te veel moet doen voor te weinig rendement. Vooraf vraag ik altijd netjes of ik een tip mag geven, wat tot nu toe gelukkig altijd mag :) en neem dan de oefening met hen door. Mooi om te zien hoe ze het verschil ervaren en hun gezichten dan te zien. Daar doe ik het voor! Ik wens ze verder succes met hun training en pak die van mijzelf weer op.

Nee, geen verkoop praatje dat ik PT ben etc. Dat is mijn uitgangspunt helemaal niet. Ik ga iemand niet aan laten klooien terwijl ik diegene graag help. En weet je wat het mooie is. Vaak zoeken ze me zelf toch weer op als ze een vraag hebben of een spotter nodig hebben. Superleuk!

Elkaar helpen, dat is toch mooi?
64 views0 comments

Recent Posts

See All

Bình luận


bottom of page