top of page
Search

Arsenaal aan oefeningen

Updated: Oct 6, 2023

Ik probeer trainingen altijd zo leuk mogelijk te maken. Niet alleen door grapjes te vertellen, maar ook om met verschillende oefeningen te komen.


Sportees verbazen zich nogal eens aan de diversiteit van oefeningen waar ik mee kom. Ik zeg heel eerlijk .. die verzin ik niet zelf.


Vele van de oefeningen haal ik van Instagram en een enkeling van Youtube als ik op iets specifieks wil zoeken.

Vaak ben ik gewoon door de homepage van Instagram aan het scrollen en die ik bepaalde oefeningen voorbij komen die mijn aandacht trekken. Dan sla ik de post op en wanneer ik weer trainingen uitschrijf kijk ik bij mijn opgeslagen items wat passend is. Soms, bij het zien, heb ik al een idee voor welke sportee dit een goede oefening zou kunnen zijn.


Natuurlijk test ik ze zelf ook eerst uit of ze wel uitvoerbaar zijn en of je inderdaad de juiste spiergroep aanspreekt (en ik moet ze tenslotte ook voordoen, dat moet er natuurlijk ook een beetje professioneel uit zien hahaha).


Het komt wel voor dat oefeningen terugkomen in trainingen, maar ik probeer het zo uitdagend en afwisselend mogelijk te houden.
44 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page