top of page

Persoonlijke & Groeps training

Sporten moet functioneel maar vooral ook leuk zijn. Daarom kijk ik graag samen met jou naar jouw doelen en wensen, zodat jij, iedere keer weer, een training krijgt waar jij voldaan en blij van wordt. 

Trainingen helemaal afgestemd op jouw niveau, kunnen en fun factor.

Pakketten van 12, 25 en 50 trainingen of een lange termijn commitment tegen een vast tarief met één maand opzeg termijn.

IMG-20190904-WA0019_edited.jpg

Wat kun je verwachten van Personal Training

Een uur trainen verdeeld in warming up, hoofd training en cooling down. Trainen afwisselend cardio en kracht of alleen cardio of kracht (naar jouw wensen en doelen).

Tussendoor voldoende rustmomenten om de spieren rust te geven.

 

In de hoofdtraining werk ik vaak met 2 oefeningen tegelijk, 3 setjes, en dit 3 keer. In totaal doe je dus 6 oefeningen. Oefeningen duren meestal 1 minuut, je hoeft dus niet te tellen en het timen doe ik.

Toezicht op correcte uitvoering van de oefeningen, zodat blessures voorkomen worden en het optimale eruit wordt gehaald. Met tijd over extra aandacht voor buik of cardio.

Motivatie waardoor je nét even dat stapje extra doet.

Voldaan gevoel aan het einde.

Waarschuwing! Kans op spierpijn ;)

 

Iedere training is anders en ik zorg dat de juiste oefeningen voorbij komen. Daar hoef je niet over na te denken. Uurtje voor jezelf, lekker trainen, gericht trainen, ruimte voor een praatje (vooral lol) en niet na te hoeven denken hoe of wat.

Sneak preview

(klik hier voor een time Lapse filmpje van een Personal Training aan huis)

IMG-20230928-WA0013.jpg

Groepstraining

(Kick)boksen, BBB, HIIT, Circuit, Bootcamp....

Het kan allemaal.

Wil jij graag in groepsverband fit(ter) worden? Dan kan dat zeker!

Vanaf 3 personen kun je al training in groepsverband ontvangen. Volledig afgestemd op jullie wensen en waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan werken en uitgedaagd wordt. 

Warming up. Leuke gerichte training en een fijne cooling down.

Vraag naar de mogelijkheden.

bottom of page