top of page
Search

Stok achter de deur.

Updated: Oct 10, 2023

Wat ik vaak terug hoor bij startende sportees is "ik heb gewoon een stok achter de deur nodig". Ze geven aan alleen de discipline niet te hebben. Maar is dat erg?

Is het verplicht om in alles wat je doet discipline te tonen of verwacht je dat van jezelf? Natuurlijk niet! Zo is het toch ook logisch dat je niet overal Olympisch kampioen in bent, tenminste.. ik niet hahaha.

Dus kun (en hoef) je niet overal in gedisciplineerd te zijn. En daar komt samenwerking om de hoek kijken :)

Op je werk doe je toch ook juist je sterke punten benadrukken? En voor de mindere punten heb je collega's. Zo is dat ook met sporten.


"Ja maar jij staat iedere ochtend toch ook om 6:00 uur in de sportschool" "Dat is toch super discipline". Klopt.. omdat ik dat leuk vind. Ik voel me daar goed bij. Maar wil dat zeggen dat ik overal die discipline in heb? Zeker niet! Ik ben ook maar mens ;)


Dus als jij niet de discipline hebt (of de inspiratie) om te gaan sporten maar dit wel wilt, om wat voor reden dan ook. Hoe mooi is het dan dat er personal trainers zijn die met alle liefde jouw stok willen zijn! (Ik in ieder geval wel!). Die voor jou bedenken wat je aan oefeningen kan doen en hoe je het uit kan voeren. Je motiveert en trainen toch een soort van leuk kan maken.

STOK: Samen Tot Ongekende resultaten Komen.


Heb je dus discipline nodig om te sporten of met je voeding aan de slag te gaan. Nee! De wil en de hulp die bij jou past. Maak het jezelf makkelijk!
45 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page