top of page
Search

Stapje voor stapje.

Updated: Oct 10, 2023

Eind november 2021 heeft Eva-Louise (een collega van mij) een story op haar Instagram geplaatst over focus op iets positiefs. Omdat ik samen met Eva-Louise al aan diverse coachtrajecten heb deelgenomen ken ik haar al wat langer.


De boodschap of uitdaging was om je gedachte op iets te laten focussen wat positief is, want dat groeit. Zelf koos ze voor een hartje. Ik vond dit een erg goede manier en besloot met haar mee te doen!


Maar na een paar dagen heb ik nog geen hartje gezien. Wat mij erg opvalt.


Voor diegenen die mij kennen weten dat het vlak van de liefde bij mij altijd een lastig dingetje is. En nu, simpel gezegd, geen hartje ergens in kan ontdekken, wat toch het symbool voor liefde is. Denk ik bij mezelf "sta ik überhaupt wel open voor liefde?".


Een interessante gedachte uit eigenlijk een simpel 'spelletje'. Maar voor mij wel een mooi inzicht!

Kun je namelijk wel iets zien als je er (onbewust) niet voor open staat? Iets voor mij om me eens meer in te verdiepen.


Wat ik hiermee wil zeggen is dat kleine stapjes tot (soms grote) inzichten kunnen leiden. Dus stop met reuzensprongen maken of sprinten naar je doel. Leer van je reis door kleine stapjes te maken.
9 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page