top of page
Search

Sporten tijdens vakantie

Updated: Oct 10, 2023

Sporten tijdens vakantie. Ik lijk wel gek! Maar toch doe ik het. Afgelopen week heb ik een heerlijke week in Griekenland doorgebracht en voor mij is er bijna niets fijners dan mijn dag starten met een klein uurtje bewegen. Niet omdat ik dat (van mezelf) moet, maar omdat ik dat graag wil.

Ik ben vaak de early bird op vakantie en om mijn roomies niet te storen en mezelf niet te vervelen vind ik het heerlijk om al hardlopend de omgeving te verkennen. Je ziet in de vroege ochtend zoveel andere dingen, die je overdag mist. Ook de lokale bevolking die op gang komt zwaait altijd wel even verbaast :)Afhankelijk van wat de omgeving toelaat probeer ik ongeveer een half uurtje cardio te doen. Afgelopen week wisselde ik hardlopen met baantjes (rondjes) zwemmen af. En deed ik daarnaast nog wat oefeningen. Wat in gedachte wel een beetje meespeelt is dat ik als Personal Trainer ook wel een beetje fit wil blijven. Overigens verwacht ik dit zeker niet van mijn sportees, die mogen hun vakantie natuurlijk lekker invullen zoals ze dat zelf willen. Maar mocht je toch een beetje actief willen blijven is met een beetje creativiteit genoeg te doen.


Huur eens een keer een fiets ipv een scooter. Hebben wij ook gedaan en tegenwoordig hebben ze ook overal e-bikes. Zo ben je lekker in beweging, zie je veel meer van de omgeving dan wanneer je er voorbij sjeest en op warme dagen creëer je zelf een koel briesje. Ga wandelen ipv

een taxi te pakken (als de afstand en de omgeving dat toelaat natuurlijk). Of doe zelf wat oefeningen in de kamer. Of je nou sport of keihard aan je tan werkt in je vakantie. Geniet!


13 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page