top of page
Search

Opgeven? Nooit!

Updated: Oct 6, 2023

Een jaar geleden besloot ik mijn lichaam een jaar rust te gunnen. Ik was moe van het vechten tegen de honger, sliep slecht, trainen ging me tegenstaan en overall kreeg ik een leaking gut. Conclusie: mijn lichaam was volledig uit balans ☹️.


Ondanks dat ik altijd door ben blijven trainen bleef vooral voeding een drama. Dat probeerde ik zoveel mogelijk los te laten. Gevolg was wel dat ik enorm bulky werd. Was ik totaal niet gelukkig mee, maar wilde mijn lichaam de hersteltijd geven die het zo nodig had!


Eind april ben ik terug gestapt op mijn oude full body schema's 5 dagen waar ik in 2017 bij Femmevalerie ooit mee begonnen was. Daarvoor had ik een split schema 4 dagen, wat ik toen eens wilde proberen maar uiteindelijk niet helemaal bij mij past.

Al snel gaf training weer resultaat en plezier en begon voeding langzaam maar zeker steeds wat beter te gaan. Geen hele dagen honger meer, beter slapen en begon weer energie te krijgen.


Sinds eind juli heb ik 30 min cardio aan mijn training toegevoegd. Iets waar ik vorig jaar enorm tegenaan hikte en nu eigenlijk heerlijk vind. Nog even alles eruit.


Nu een jaar verder ben ik shape technisch nog niet waar ik wil zijn, maar ben hier alweer erg blij mee. Durf dit iig te posten (#outofmycomfortzone). Voeding ga ik vanaf nu ook weer voorzichtig aan wat scherper op zijn, maar niet gelijk strak in regime. Wil terugval voorkomen.


Ik ben de afgelopen jaren zeker 100 keer op mijn gezicht gegaan, maar opgeven zal ik nooit, leren wel, en blijf ik 101 keer opstaan.
44 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page