top of page
Search

Merk of niet?

Updated: Oct 6, 2023

Voel jij je verbonden aan 1 merk? Gebruik jij alles van XXL Nutrition, Bulkpowders of misschien wel Herbalife?

Zelf was ik altijd heel trouw merkgericht maar sinds mijn laatste eetprobleem een paar maanden terug ben ik mezelf toch weer eens in de voedzaamheid en labels gaan verdiepen.


Eigenlijk net als met alles is er geen 1 perfect product of winnaar. Juist de combinatie en zoeken wat bij je past, dat is goud!


Zo vond ik producten van Herbalife altijd wat prijzig en hun verkoop techniek nogal opgedrongen. Via een tijdelijke voedingscoach kwam ik er toch weer mee in aanraking. En als één van de hoofdsponsoren van Strong Viking wilde ik het toch een kans geven en ik moet toegeven dat het echt goede producten zijn! Het omrekenen in valuta blijkt ook alles mee te vallen. Wat kost het je om een uitgebreide goed vullend ontbijt samen te stellen, wat ook nog eens snel en makkelijk is en alles bevat ten opzichte van een goed single product wat je prima kan combineren met aanvulling?

En als het zo uitkomt dan pak ik weer wat anders wat me goed bevalt.

Mijn huidige voedingsdag is inmiddels een mengelmoes van verschillende merken of merkloze producten. Vooral vers bereid, maar waar mogelijk toch praktisch, kant en klaar maar wel voedzaam en volledig.


Wat zegt een merk eigenlijk over een product? Dat doet niets meer als het product niet aan je wensen of verwachtingen voldoet, toch?
14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page