top of page
Search

Dance, Dance, Dance

Updated: Oct 10, 2023

Op zaterdag 26 juni was ik samen met mijn mede coachees op de Experience Day georganiseerd door onze business coach Sanne Marcusse.

Naast inzichten, gezelligheid en out of my comfort zone stappen had Sanne voor de middag een zeer bijzondere workshop georganiseerd; Show yourself. En dan in de vorm van dans.

Hiervoor was dansgoeresse Daniela uitgenodigd die gespecialiseerd is in het jezelf mogen laten zien en uiten in dans. Wat een prachtige vrouw en voorbeeld is zij!! Door haar hele energie voel je je direct op je gemak bij haar. And girl got moves!!


Na een start met wat ontspanning- en ademhalingsoefeningen hebben we enkele moves met haar doorgenomen. Hoewel je in het begin je nog wat oncomfortabel voelt, valt dat dit gevoel enorm snel van je af door de geweldige manier waarop Dani het uitlegt, meedoet, uitstraalt en je aanmoedigt.

Heerlijk ongegeneerd zwaaien met die heupen en schudden met die billen.


Vroeger was ik echt gek op dansen. Zodra er muziek te horen was stond ik te dansen. Zelfs op festivals kwamen vreemden naar mij toe om te vertellen hoe gaaf ze het vonden om mij zo los te zien gaan. Maar de afgelopen jaren werd dit minder, ging ik mezelf inhouden, schaamde ik me.

In 2017/2018 heb ik nog wel salsa/bachata gedanst maar door een jeugdtrauma wat bij de lessen naar boven kwam (als laatste gekozen worden), ging hier voor mij de lol eraf.


Die dag, 26 juni, onder de opzwepende woorden en beats van Dani durfde ik me weer te laten gaan en wat heb ik genoten!! Wat kwam ik tot het besef dat ik het dansen zo ontzettend mis. Mijn uitlaatklep.

Ik ga dit weer oppakken, maar wel solo. Lekker los kunnen gaan zonder afhankelijk te zijn van een partner.


Ookal is dit ook weer een stukje out of my comfort zone stappen deel ik met jullie een stukje van dit moment. Durf te zijn wie je bent en geniet daarvan! Dat heb ik op dat moment zeker gedaan! Don't let fear ever hold you back.


Lieve Dani, dank je wel!!
25 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page